Eerstvolgende concert: 13 sept. 2014 20:30

AGNES GOSLING en ABEL MARCEL Duo concert!


Agnes Gosling - zang
Abel Marcel – piano


 
ConcertArchief

DE BOVENKAMER
Centrum voor Kunst en Cultuur te Zeist

Boven de winkelruimte op de eerste verdieping hebben wij in een mooie grote ruimte van ca. 225 m2 een plek gerealiseerd met een eigen opgang. De indeling bestaat uit een multi-functionele zaal van ruim 155 m2, een toiletgroep, een garderobe, voldoende opslag en een ruime keuken. In de zaal is een groot podium dat uit losse delen bestaat en dat op verschillende plaatsen en in verschillende maten inzetbaar is, maar ook geheel kan worden weggenomen.
Behalve voor onze concertserie en de zang- en koorworkshops van Marjolijn Peper is 'De Bovenkamer' voor bijzondere activiteiten te huur per dag of dagdeel tegen zeer gunstige tarieven. Informeert U bij Henk Hupkes (06 53 722 309).

Zo is o.a. het ScienceCafé-Zeist maandelijks te gast en geven tal van pianodocenten uit de wijde omgeving jaarlijks of halfjaarlijks hun Leerling-Concerten in deze ruimte.

CONCERTEN
Sinds de opening (2008) van de nieuwe vestiging in Zeist organiseren Henk Hupkes en zijn vrouw Marjolijn Peper maandelijks één of twee concerten: de KlantenConcerten. Deze concerten worden bijna allemaal op initiatief en wens van de musici, meestal Klanten van Henk, geprogrammeerd rond een tournee, een CD-opname/presentatie, en bijzondere internationale gast of apart thema. Geprobeerd wordt de verschillende genre's zo gevarieerd mogelijk over het seizoen te verdelen. Uitnodigingen en informatie worden per email aan geïnteresseerden toegezonden. De concerten zijn gratis maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk uiterst welkom ten einde de musici te kunnen ondersteunen Bij de uitnodiging wordt een richtbedrag voor deze bijdrage genoemd.
De intieme sfeer en ontspannen ontmoetingen met de musici worden door de liefhebbers enorm gewaardeerd en het aantal bezoekers stijgt gestaag.

U bent van harte welkom onze concerten bij te wonen! Een email naar ons met als onderwerp 'Concertuitnodigingen' volstaat. Hieronder ziet U wat er gaat komen en in het ConcertArchief wat er zoal heeft plaatsgevonden!

Graag tot ziens!

59ste concert (latin): Zaterdagavond 13 september 2014, 20:30 uur. 

AGNES GOSLING en ABEL MARCEL Duo concert!

Geïnspireerd door singer-songwriter en Braziliaans icoon Milton Nascimento, reisde zangeres Agnes Gosling een aantal jaar geleden naar Brazilië. Ze ontmoette Nascimento’s gitarist en tekstschrijver en kreeg de oorspronkelijke partijen van zijn muziek. Gosling verdiepte zich in de bijzondere harmonieën, arrangementen en dynamiek van zijn liedjes en werkte vervolgens twee jaar lang aan haar album ‘’Cais’’dat begin dit jaar is uitgekomen, maar dat zij deze avond presenteert in De Bovenkamer.

Op het album hoor je Gosling’s interpretatie van Nascimento’s mooiste werk waarbij zij muzikaal begeleid is door muzikanten die hebben samengewerkt met Jose James, Jessie Ware en Eska Mtungwazi.

Agnes Gosling - zang
Abel Marcel – piano

https://www.youtube.com/watch?v=pP_3YpaK9s4
https://www.youtube.com/watch?v=TFobShepxag

terug naar boven / top

 

 

Uw instrument
Concerten
Concerten
Referenties/bio
Contact