DE BOVENKAMER Zeist
Centrum voor Kunst , Cultuur en kennis
is met het laatste concert op 12 maart j.l. gesloten.

Besloten is de concertserie voort te zetten in Rotterdam. Degenen die op de hoogte werden gehouden van de activiteiten in de Bovenkamer zullen binnenkort een mailing krijgen over de nieuwe locatie waar in samenwerking met vele nationale en internationale musici en docenten van het Rotterdams Conservatorium Codarts weer prachtige concerten zullen worden georganiseerd!CONCERTEN
Sinds de opening (2008) van de nieuwe vestiging in Zeist organiseerden Henk Hupkes en zijn vrouw Marjolijn Peper maandelijks één of twee concerten: de KlantenConcerten. Deze concerten werden bijna allemaal op initiatief en wens van de musici, meestal Klanten van Henk, geprogrammeerd rond een tournee, een CD-opname/presentatie, en bijzondere internationale gast of apart thema. In Rotterdam zal in dezelfde sfeer en intensiteit geprobeerd worden de verschillende genre's zo gevarieerd mogelijk over het seizoen te verdelen. Uitnodigingen en informatie worden per email aan geïnteresseerden toegezonden.
De intieme sfeer en ontspannen ontmoetingen met de musici worden door de liefhebbers enorm gewaardeerd.

U bent van harte welkom onze concerten in Rotterdam bij te wonen! Een email naar ons met als onderwerp 'Concertuitnodigingen' volstaat. In het ConcertArchief ziet U wat er zoal heeft plaatsgevonden!

Graag tot ziens!

 

Uw instrument
Concerten
Concerten
Referenties/bio
Contact